-پاسخ آیت الله سیستانی درباره لباس مشکی در محرم وصفر
-پاسخ آیت الله خامنه ای درباره افطار کردن با تربت امام حسین علیه السلام
-دست زدن همراه با شادي و خواندن و ذكر صلوات بر پيامبر اكرم و آل او(ص) درجشن هايي كه به مناسبت ايام ولادت ائمه(ص) و اعياد وحدت و مبعث برگزار مي شود چه حكمي دارد؟ اگر اين جشن ها در مكانهاي عبادت مانند مسجد و نمازخانه هاي ادارات و يا حسينيه ها برگزارشوند، حكم آنها چيست؟
-پاسخ آیت الله شبیری زنجانی درباره جشن عروسی در ماه محرم وصفر
-پاسخ آیت الله مکارم شیرازی درباره اصلاح و آرایش در ماه های محرم و صفر
-پاسخ آیت الله روحانی درباره جنگ عایشه با امیرالمؤمنین (علیه السلام) از همه گناهان بدتر بود
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز روز عید غدیر
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز عید غدیر
-پاسخ آیت الله حکیم در باره افضل بودن حضرت علی علیه السلام از بقیه ائمه وپیامبران
-پاسخ آیت الله وحید خراسانی درباره سیگار کشیدن در ماه رمضان

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.

  کد مطلب:17785 شنبه 1 فروردين 1394 آمار بازدید:7

اگر نماز غيبت كننده تا چهل روز قبول نباشد پس خواندن آن چه اثري دارد؟
نماز يك تكليف است كه هر كسي به حد تكليف رسيده باشد واجباست كه آنرا بجا آورد، حتي بعضي معتقدند كه كفار هم مكلف به فروعميباشند؛ يعني همانطور كه عذاب ميشود كه چرا اصول را نپذيرفتي بر فروعهم عقاب ميشوند كه چرا مثلاً نمازنخواندي يا روزه نگرفتي. نماز دارايمراتب و شرايطي است: 1. شرايط صحت 2. شرايط كمال.
شرائط مسائلي است كه بايد رعايت كند تا نماز كه ميخواند صحيح واقعشود و تكليف از گردن او ساقط شود مثل اينكه با طهارت باشد، واجبات نمازمثل تكبيرة الاحرام، قيام، قرائت و غيره را صحيح انجام بدهد.
شرايط كمال شرايطي است كه اگر رعايت كند نمازش كامل است و ثواببيشتري دارد و نماز گذار فايده بيشتري از نمازش ميبرد؛ مثل اينكه حضورقلب داشته باشد، غيبت نكرده باشد، حق الناس به گردن او نباشد، لقمه حرامنخورده باشد، در مكان بي سروصدا و خالي از تصاوير نماز بخواند، در مسجدو به جماعت نماز بخواند و... اينگونه موارد هر چه قدر بيشتر رعايت شوددرجه قبولي نماز بيشتر است و اينكه گفته شده كسي كه غيبت كند نمازشقبول نيست يا اگر حضور قلب نداشته باشد نمازش قبول نيست يا كسي كههمسايه مسجد است نمازش نماز نيست مگر اينكه در مسجد نماز بخواندهمه برگشت به شرايط كمال نماز دارد؛ يعني از كمالات نماز او كاستهميشود.

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.